POVEŽITE SE
  • LOGO
  • LOGO

O nama

Više od pedeset godina sinonim za ekskluzivne poslastice.

Sa vama od 1957. godine

Daleke 1957. godine u samom srcu sarajevske Baščaršije otvoren je Butik Badem. Slatka i mirisna trgovina vrlo brzo je stekla mnogo vjernih mušterija. Ponukani sve većom potražnjom za našim proizvodima, 2005. godine osnovali smo kompaniju GA-ME-HA d.o.o. Danas, naši proizvodi su nadaleko čuveni te dostupni na cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine.

Ljubaznost na prvom mjestu

U Butik Bademu, radnici su stručni i predani svom poslu. Njihova uloga je da pruže izuzetnu uslugu kupcima i pomognu im u odabiru najkvalitetnijih proizvoda. Naši radnici su dobro obučeni i imaju široko znanje o različitim vrstama orašastih plodova, njihovom porijeklu, ukusu i nutritivnoj vrijednosti. Oni pristupaju prodaji sa entuzijazmom i strpljenjem, pružajući personalizovane preporuke i savjete, uvažavajući individualne preferencije kupaca.

Od pistacija do ulja

Butik Badem je već više od pet decenija dio Baščaršije. Postao je dijelom sarajevske tradicije, ali i porodice Miftari u čijem je vlasništvu tri generacije. Dedo je posao pokrenuo prodajući košpice, badem i kikiriki. Ponuda je proširena potom šećernim bombonama, onda rahatlokumima… Postala je nekako praksa da oni koji dolaze u posjet Sarajevu skoro uvijek dobiju zadatak starijih članova porodica – da donesu rahatlokum iz Sarajeva.


300+ PROIZVODA

Uživajte u našim proizvodima.


BRZA DOSTAVA

Efikasno i brzo na vašoj adresi.


SRETNI KUPCI

Sretni kupci sa svakom kupovinom.